.

onsdag 24 september 2014

Kickspark-dag på Alhagen! 16/2-2013

Idag var det aktivitetsdag på Alhagen för NBK:are! Vid 12-tiden samlades hela 15 personer på Alhagens parkering för att köra lite kickspark och ha trevligt tillsammans.
Aktiviteten arrangerades av två NBK:are aktiva inom fysträning för hund; Anette, 2:a i lagtävling triathlon med hund samt bästa deltagande tjej, och Magnus, 2:a i lagtävling triathlon med hund samt SM-vinnare 2012 i barmarksdrag.


Alla var ivriga på att få prova och även hundarna blev taggade. Det var lite konstigt i början för de flesta när matte eller husse åkte efter på någon konstig grej, men detta släpptes snart och då gick det undan! Läpparna formades till leenden och hundtungorna hängde som slipsar.
När alla hade testat blev det korvgrillning och prat om allt mellan himmel och jord. Allt som allt blev det en väldigt lyckad dag och jag tror många åkte hem med nöjda hundar och ett glatt humör.
Tack Anette och Magnus för att vi fick prova eran kickspark! Jag tror många insprirerades av att kanske skaffa sig en egen i framtiden.























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar